Tonguç Yayınları

Tarih: 10.07.2021 16:35
Tonguç Yayınları
Tonguç Yayınları
Günümüzde ders çalışmak isteyen öğrencilerin verimli kaynaklara ihtiyacı olmaktadır. Özellikle teknolojinin gelişimi ile beraber eğitim videolarına kolaylıkla ulaşan ve bu sayede, eğitim kurumlarına ek ücret ödemeden evde kendileri rahatlıkla ders çalışabilmektedirler. Bu tarz bir çalışmanın desteklenmesi için test kitapları, alıştırma kitapları, konu tekrarı kitapları, hazırlık kitapları gibi daha pek çok eğitim setine ihtiyaçları vardır.

Tonguç Akademi

Tonguç Akademi sosyal mecrada vermiş olduğu eğitim ile öğrencilere yardımcı olurken bunu sıkıcı ve durağan bir dille değil ''öğrenirken eğlenme'' mantığı ile yapmaktadır. Öğrencilerin Tonguç akademi kanalının yüklediği videolarla ve aynı zamanda kanala üye olup düzenli çalışmaları ile başarıya ulaşmaları mümkün. 

Verimli Kaynak Önerileri

Tonguç Akademi ders videolarının yanı sıra bu videolarda anlattıkları konuların pekişmesi, akılda kalması ve düzenli tekrarının sağlanması için kaynak önerisinde bulunuyor. Kendi yayınladıkları kitapları Tonguç mağaza olarak öğrencilere sunan sitelerden bu kitapları temin etmek oldukça kolay.

Güvenilir Kaynak Alışverişi

Tonguç yayınlarını okitap.com' da bulabilir burada hazırlık setlerinden denemelere, ayrı ayrı konu anlatımlı kitaplardan test kitaplarına dilediğiniz seçenekleri bulabilirsiniz. Bütçenize göre hangi kitaba ihtiyacınız varsa temin edebilirsiniz.

Lise Hazırlık Kitaplarından Üniversite Hazırlık Kitaplarına Kadar Her Şey

Okitap.com' da Tonguç yayınlarının tüm kitapları mevcuttur. İlkokul, ortaokul, lise, LGS hazırlık, TYT-AYT hazırlık kitapları olmak üzere bu kategorilerde hazırlanmış pek çok alternatif içerikli kitaplar vardır. Sitede öneri kitaplar da mevcut olup kararsız kaldığınız noktalarda bu önerileri inceleyebilir ve sizin en uygun olan kitaba sahip olabilirsiniz. Okitap.com' da ürün aramak da çok basit dilerseniz sitedeki kategorilerden, site içindeki arama motorundan ya da mesaj kutusu kısmından bir temsilciye aradığınız ürünü sorabilir ve istediğiniz kaynağa ulaşabilirsiniz. 

Ürünlerin detaylı açıklamasının olduğu sitede ihtiyacınız olan setlerin içerisindeki kitapları, kaç sayfa olduklarını, türünü, soru sayısını, teslimat bilgilerini öğrenebilirsiniz. Tonguç akademi yayınlarının 5.sınıf, 7'den 8'e hazırlık Tonguç 8.sınıf kitapları LGS ve TYT-AYT hazırlık kitapları, denemeler, konu anlatımlı soru kitapları, soru bankaları ve daha pek çok kitap içerik açısından zengin ve etkili anlatımla öğrenciler için verimli çalışma imkanı sunmaktadır.
 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...